Morning Glory

Un film care incepe brusc si energic, incercand sa le vinda cinefililor speranta unui nou inceput. Spun „vinda” pentru ca mai toate filmele, din ultima vreme, produc milioane de dolari doar prin faptul ca-si mangaie duios spectatorii, lasandu-le impresia ca ii intelege si le ofera doza de optimism, de care au nevoie, pentru a trece mai voiosi prin perioada actuala de criza.  

Nu as fi scris niciodata despre genul asta de film, dar ma gandeam, in timp ce-l urmaream, cum manevreaza Hollywood-ul mintile milioanelor de privitori. Se joaca creand dintr-un film cu o poveste aparent banala, un perpetuu montagne russe aspirational. Actiunea lui te urca si te coboara prin diferite stari, te motiveaza si te face sa realizezi ca fara o munca dusa pana dincolo de limitele umanului cotidian nu ai cum sa obtii ceea ce iti doresti.

Personajul principal, Becky Fuller, o tanara producatoare a unui matinal de televiziune, in capul careia se sparg toate oalele, e prototipul oricarui tanar aflat la inceput de cariera, „a rising star” (cum ar spune americanii) care incurca si descurca totul pana la finalul fericit al istorioarei. Asta e cam tot ce trebuie sa stiti inainte de a o urmari, asta daca nu ati facut-o deja.

http://video.cinemagia.ro/v/697137&mute=false

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s