„Romanii au talent”…impresii, comentarii

Nervos ca nu pot urmari derby-ul Steaua – Dinamo, pentru ca acasa n-am Digi Sport si fiindu-mi mult prea lene sa ma deplasez pana-n prima carciuma in care sa pot vedea meciul, m-am intins automultumit (ca ciobanul mioritic) pe canapea si am urmarit finala „Romanii au talent”.

Meritat sau nu, primul sezon din show-ul ce a demostrat ca se poate face super audienta si fara sentimentalisme (gen Andreea Marin), cancan-uri si gigisme il are drept castigator pe Adrian Tutu (unul dintre favoritii mei). Observ ca exista deja multe ecouri care spun ca nu e normal sa castige o persoana a carui singur talent e acela de a mitralia cateva versuri, cand in competitie erau voci si numere de acrobatie  mult mai spectaculoase. De parca ar fi fost vorba despre un concurs national in care s-ar fi ales „cel mai cel dintre romani” si nu un simplu spectacol de televiziune, ce trebuie sa-si surprinda telespectatorii, sa exploateze aceasta mirare si s-o fructifice in puncte de rating.

Cu adevarat intrigant pentru mine a fost faptul ca PRO TV-ul a decis sa redescopere filonul nationalist, sa retrezeasca mandria de a fi roman, dupa ce ani la rand au indobitocit populatia cu productii de genul „Garcea”, „Leana si Costel”, „Inima de tigan” si altele. De la hotararea de a cumpara aceasta franciza si pana la castigator, chiar si-n mesajul piesei lui se observa o puternica tenta nationalista ce sincer imi place foarte mult.

http://romaniiautalent.protv.ro/video/ge/vid/MTM4MTE=

http://img.2parale.ro/images/bassets/fullsize/94668.swf?clickTAG=http%3A%2F%2Fevent.2parale.ro%2Fevents%2Fclick%3Fad_type%3Dbanner%26aff_code%3Df190aebfe%26campaign_unique%3D25477eea2%26unique%3Dddbc9e4b7

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s