BCR Refinantare te transforma din Sisif in Hercules

Nu cred ca exista persoane care sa nu aiba un credit sau macar sa nu cunoasca pe cineva foarte apropiat care sa aiba unul. Iar in perioada asta complicata in care presiunea nevoii de bani este in crestere o gura de oxigen data de un program de refinantare cum este cel propus de cei de la BCR poate reprezenta o varianta de diminuare a cheltuielilor lunare.

Toti cei care au unul sau mai multe credite stiu cat e de complicata ziua sau perioada in care trebuie sa-si achite datoriile. Ceea ce va propune BCR prin programul de refinantare este un imprumut cu ajutorul caruia sa le achitati pe cele restante. Astfel prin refinantare obtineti posibilitatea preschimbarii monedei de imprumut (reduceti astfel presiunea cursului valutar), posibilitatea cumulului mai multor credite (rezulta mai mult timp liber pentru ca nu ma aveti de alergat de colo colo) si ce este cel mai important din punctul meu de vedere este rata lunara mai mica (bani in plus pentru alte activitati).

Asadar daca vreti ca voi sau cei dragi sa nu mai simta povara faptului ca toata raplata muncii lor se duce in diverse conturi pentru achitarea restantelor, iar banii ramasi sa fie ceva mai multi puteti apela la serviciile  celor de la BCR. Pentru mai multe detalii privind programul va rog sa dati click aici.

*toata acesta campanie nu ar fi fost posibila fara ajutorul Blogal Initiative si a Revistei Biz.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s