Andreea Bălan ar putea fi imaginea unui bordel

Pe Andreea Bălan o știu de-o viață,  încă din pubertatea timpurie până la senectutea prezentă (am văzut cât de mult au crescut nepoții și mi-am dat seama cât am îmbătrânit). Mișto gagica, nimic de spus, bucată bună de carne,  dar nu pot să o suport încă din copilărie pentru că din cauza ei era să nu-mi primesc unul dintre cadourile de Crăciun, de la vecinul de la parter deghizat în moș. Recunoscându-l pe tip, din spatele tonelor de vată legate cu dibăcie de un consiliu de mame, era să-i cânt „Moșule ce tânăr ești” în loc de „O, ce veste minunată”, noroc că am avut stăpânire de sine și am pus înainte interesul personal față de amuzamentul celorlalți.

Deși o vreme a încercat să fie sexy, lansând moda platformelor BP (bucuria piticelor), între timp și-a revenit, a mai crescut, a prostit niște rătăciți să-i cumpere biletele la concerte și astfel și-a făcut rost de bani pentru silicoane, cu toate acestea ce nu a putut cumpăra e talentul. Nu l-a avut, nu-l are și nu-l va avea oricât s-ar cordi prin videoclipuri (scuzați-mi limbajul dar nu găsesc expresie mai relevantă pentru situția de față).

Așadar ca să nu moară nefericită și să devină utilă pentru societate rog frumos parlamentarii aflați în exercițiu să promulge o dată pentru totdeauna legea prostituției ca să aibă o noimă și aceste producții video. În toate videoclipurile de gen vor fi afișate numerele de telefon sau adresele caselor de toleranță, rentabilizând astfel investiția în uleiul aplicat pe dosurile protagonistelor.

http://cache.apropo.ro/4e5500a2e7cd0/videoplayer.swf?key=477d1bb9ad456f771ac2094c6bfb1a93&autostart=false

http://img.2parale.ro/images/bassets/fullsize/98690.swf?clickTAG=http%3A%2F%2Fevent.2parale.ro%2Fevents%2Fclick%3Fad_type%3Dbanner%26aff_code%3Df190aebfe%26campaign_unique%3Da3e3aab70%26unique%3D12e1135ee

Reclame

3 gânduri despre „Andreea Bălan ar putea fi imaginea unui bordel

  1. Ba, eu nu stiu clipul iar la tine pe blog nu mai exista. Banuiesc ca te-a amendat CNA-UL pt asa atrocitate. :))
    Fata-i buna, stie sa danseze si face un playback profi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s