Natif – Ea vrea

426992_393365560691034_761243214_n

Cunosc mulți oameni talentați, diverse domenii, după cum a fost repartiția de aptitudini în astral. Dar la fel de mulți sau marea lor majoritate își irosesc abilitățile fie din comoditate, fie pentru că, așa se întâmplă în viață, supraviețuirea să fie o prioritate în fața evoluției.

Nu e și cazul băieților de la NATIF, care muncesc să iasă în față, să fie văzuți într-o piață muzicală ce se vinde onomatopeic cu silicon în decolteu și nu cu voce, vers și chitară, așa cum o fac ei. Spun asta pentru că un prim album poate fi o întâmplare, o conlucrare fericită, însă odată cu lansarea primei piese, extrasă de pe cel de-al doilea CD, vine și confirmarea. Demonstrează nu doar că se simt bine împreună, ci și că lucrează și creează de o manieră eficiento-efervescentă. Din muzica lor răsar și răsună bule de aer proaspăt, cu chef de viață.

„Ea vrea” e dovada celor spuse și mai mult cred că reușesc să descompună până la disparție „te iubesc! – ul” din piesele de dragoste, până la nivelul de ascultare și înțelegere a nevoilor pe care adresanta le are. Gata cu vorbăria și dați play, după care, dacă vă place like pe http://www.facebook.com/natifcluj.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s