Pas cu pas spre dictatura militară

Dacă PNL se aliază fie și tacit cu PSD pentru susținerea premierului Ciucă ajungem în plină dictatură militară a coloniei NATO numită România. Fără subtilități, fără ocolișuri, cele mai importante două partide politice, pardon grupări păpușate reciclează o majoritate anormală, un „anus contra naturii”. Iar punga de dren va fi gura fiecăruia dintre noi, cei care încă plătim taxe aici.

De separație politică, democrație, litera legii putem uita. O criză pe care ei au provocat-o, care se suprapune peste valul 4 al pandemiei, pe care tot ei nu l-au pregătit. Trec săptămâni la rând cu propuneri făcute în batjocură, săptămâni în care mor zilnic 4-500 de oameni. Val 4 pentru care are și populația partea ei de vină, prin nevaccinare, val 4 pe care au încercat să-l pună și în cârca bisericii, pe care parțial au înregimentat-o. Și antivacciniștii de serviciu poartă partea lor de vină, dar dacă tu, guvernul Cîtu, o vezi pe Șoșoacă în direct la A3 și RomâniaTV, de ce le mai plătești acestor entități media publicitate pro-vaccinare? Întreb?!

Nesiguranță sanitară, instabilitate economică, o stare de urgență ne mai lipsește și suntem în plină dictatură militară. Bun venit în colonia centrafricană, scuze europeană a comandantului forțelor armate, Iohannis!

PSD nu și-a asumat politic o zi de pandemie, cei de la PNL au înțeles cât e de grav, au încercat să-și spele imaginea căutând vinovați și acum fac rămășag, pozând în salvatorii patriei. S-ar putea să fie cântecul lor de lebădă. Dar e un preț mult prea mare pe care România trebuie să-l plătească pentru dispariția celor două mari partide. Pare un blestem, de fiecare dată când se schimbă modul în care se face politică se lasă cu pierderi de vieți (revoluție, mineriade, pandemie). Unde pui că AUR-ul ce strălucește în zare e cianură în fapt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s